Sunati-ne! 021.255.21.83 (Luni-Vineri 8-16)

Despre uleiul de jojoba

Despre uleiul de jojobaUleiul de jojoba este folosit pentru ingrijirea corpului, tenului, parului, buzelor si unghiilor. Uleiul de jojoba se gaseste ca si ingredient principal in diverse produse cosmetice de ingrijire. Se utilizeaza insa si in stare naturala pe ten, corp, par, buze si unghii. Este un ulei ce se obtine prin presare la rece a semintelor arbustului de jojoba. Uleiul de jojoba este foarte bine tolerat de piele datorita faptului ca acesta este asemanator cu sebumul din corpul uman astfel actioneaza atat in reglarea excesului de sebum, cat si in hidratarea intensiva a pielii.

Mai multe despre uleiul de jojoba

Contine substante care compun vitamina E si multe alte minerale naturale benefice pentru piele, uleiul de jojoba este puternic antioxidant ce protejaza pielea de efectele radicalilor liberi cronice, nu provoaca reactii alergice, iritatii, nu blocheaza porii, intra usor in piele fara a lasa o senzatie uleioasa.

Proprietatile uleiului de jojoba

Este hidratant, calmant, catifelant, regenerant, antibacterian, efect regulator al sebumului, antiimbatranire, etc.

Intrebuintarea uleiului de jojoba in cosmetica

Intrebuintarea uleiului de jojoba in cosmeticaUleiul de jojoba se foloseste ca baza de machiaj, acesta netezeste pielea, o hidrateaza si o protejeaza. Este recomandat in special pentru tenul gras, caruia ii regleaza secretia excesiva de sebum, dar si pentru tenul uscat, pe care il hidrateaza. Se poate folosi ca si balsam de buze, hidrateaza intens buzele crapate si uscate. Asigura frumusete si sanatate mainilor si unghiilor. Uleiul de jojoba este folosit in prepararea diverselor creme si lotiuni ce ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Uleiul de jojoba regleaza excesul de sebum si ajuta la eliminarea matretei, ingrijeste parul oferindu-i volum, vigoare si stralucire.


Comanda Ulei De Jojoba